Gratis levering vanaf 59 €
30 dagen retourrecht

Verzenden & volgen

Op onze site waarderen we elke klant. Omdat klanttevredenheid altijd onze topprioriteit is, bieden we verschillende verzendopties voor elke klant. Onze opties variëren van postverzending (standaard en gemiddelde snelheid) tot versnelde verzending (snelle levering).

VERWERKEN

Voordat we vertrekken, voeren we kwaliteitscontroles en testen uit om de kwaliteit van het product voorafgaand aan verzending te garanderen. De gemiddelde verwerkingstijd is ongeveer 3 werkdagen. Het kan echter ook worden beïnvloed door de voorraadstatus van het artikel. Voor populaire artikelen met problemen met de beschikbaarheid van de voorraad kan de verwerkingstijd 5-10 werkdagen zijn. Opmerking: bij bestellingen met meer dan één artikel, wordt de verwerkingstijd gebaseerd op het artikel met de langste verwerkingstijd.

VERZENDING (& VERZENDTIJD)

Over het algemeen duurt het 9-15 werkdagen voor levering.
• Alle geschatte / typische levertijd is afgeleid van gegevens uit de praktijk verzameld uit eerdere bestellingen. Het zijn tijden bij benadering.
• Verzendtijden worden beïnvloed tijdens feestdagen; fabrikanten en koeriers zullen hun activiteiten op deze tijden beperken. Dit valt buiten onze controle.